Burçlar ve spor

Koç
Koç doğuştan sporculardır. Enerjik, aktif, başıboş ve dürtüseldirler. Bu nedenle aktif sporlar onlar için uygundur. Grup egzersizleri onlar için daha uygundur – Koç ilgi odağı olmayı sever ve etraflarındaki insanlar başarıları hakkında ne kadar çok konuşursa, eğitimde o kadar şevkle çalışırlar.
Egzersiz için doğru zamanı seçmek çok önemlidir: erken kalkarsanız güne hafif bir koşu ile başlayın. Geç kalkanlar spor salonunda daha sonra çalışmayı severler.

Boğa
Boğaları güçlü ve güçlü insanlardır. Elementleri, onlara cesaret ve azim veren Toprak’tır. Çok inatçıdırlar ve bir şeyi akıllarına koyarlarsa mutlaka onu başarırlar.
Hedeflerine ulaşmalarını engelleyebilecek tek şey tembelliktir. Tembellik bu burç temsilcisini ele geçirdiyse, hiç kimse ve hiçbir şey onu koltuktan kaldıramaz.

İkizler
Bu hava işaretinin ana avantajları hareketlilik ve aktivitedir. İkizler doğası gereği çok esnek, esnek ve zekidir. Bir spor seçerken bunlar dikkate alınmalıdır.
İkizler burcunun ciğerleri zayıftır, bu nedenle nefes egzersizleri, temiz havada yürüyüş ve yüzme onlar için faydalıdır.
Yetenekli olmalarına rağmen, bu burcun temsilcileri bazen dayanıklılık ve düzenlilikten yoksundur. İkizler burcunun herhangi bir sporu yapması zorsa, ilgilerini çabuk kaybederler.

KANSER
Bu burcun temsilcileri sporla çok nadiren ilgilenirler. İstisna yüzmektir, çünkü su Yengeçler için doğal bir yaşam alanıdır.
Gerçekten eksik oldukları şey, özgüven ve mücadele ruhu eksikliğidir. Rüya gibi ve duygusal Yengeçler, sistematik fiziksel efordansa bir sergiye veya filme gitmeyi tercih ederler. Bu nedenle onlar için ek stres yaratmayan, aksine rahatlamalarına yardımcı olan sporları seçmelidirler.

Aslan burc
Aslanlar, büyük fiziksel güce ve güven duygusuna sahip parlak kişiliklerdir. Enerjileri taşar, kendilerini geliştirmeye çalışırlar ve çevrelerinden sürekli ilgi beklerler. Bu nedenle grup çalışmaları ve takım sporları onlar için uygundur.
Ama bir tane var *ama*: Aslanlar tembeldir ve düşünmeden çok şey yaparlar. Ancak şimdiden eğitime başlarlarsa inanılmaz sonuçlar elde ederler. Birkaç hafta içinde vücutlarını ideal şekle sokabilirler.

Başak
Kızları disiplinli, düzenli, talepkar ve çalışkandır. Zaten spor salonuna kayıtlılarsa, egzersizleri kaçırmadan onlara gidecekler. Böyle bir titizlik iyi sonuçlar verir: Bu burcun çoğu temsilcisinin sağlığı iyidir.
Kızların zayıflığı, sadece sporda değil, günlük yaşamda da hayallerini gerçekleştirmelerini engelleyen aşırı utangaçlıktır. Öncelikle kendilerine ve kendi güçlerine inanmayı öğrenmeleri gerekiyor. O zaman her şey kesinlikle satın alınacak.

TERAZİ
Teraziler her zaman iyi görünmeye çalışırlar ve vücut şekillerine çok dikkat ederler. Hem kadınlar hem de erkekler, karşı cinsi memnun etmek için fitness kulüplerinde ve spor salonlarında saatler geçirmeye hazırdır. Ancak bu burç temsilcisinin spor salonunda tek başına antrenman yapmayı sevmesi nadiren olur.
Spor yapmaya karar verirlerse, mutlaka benzer düşünen insanlar bulacaktır. Ne de olsa, bir *şirkete* bağlı olmak daha ilginç. Teraziler bir takımda iyi çalışır. Egzersizler sırasında Terazi üzerindeki yükleri dikkatlice hesaplamak ve acele etmemek gerekir: hatalar travma ve yaralanmalara neden olabilir.

AKREP
Akreplerin enerjisine gıpta edilebilir. Ne yaparlarsa yapsınlar her zaman kendilerine yüzde yüz verirler.
Akrepler, inanılmaz bir dayanıklılık ve iradeye sahip, amaçlı ve çalışkan insanlardır.
Bu burcun temsilcileri risk almaktan korkmazlar, bu nedenle ekstrem sporlar tam onlar içindir. Ancak aynı zamanda, esnekliği ve esnekliği geliştirmek için, Akreplerin örneğin koreografi ve esneklikle uğraşması yararlı olacaktır.

YAY
Duygusal Yaylar aynı anda her şeyle ilgilenirler – herhangi bir şeye odaklanmaları onlar için zordur. Aynı şevk ve şevkle dans ve koşunun yanı sıra yoga ve futbol da yapabiliyorlar.
Genellikle sonuç olarak dikkat çekebilecek ve çevrelerinde derin bir etki bırakabilecek sporlara odaklanırlar. Yaylar hayranlarını buldukları anda özel bir sebatla antrenman yaparlar ve sonunda mükemmel sonuçlar elde ederler.
Yaylar genellikle ani dürtülerle hareket ederler. Risk almasına, pervasız adımlar atmasına neden olurlar. Sonuç olarak – çok sayıda yaralanma, morluk ve sıyrık alırlar. Duygulara kapılmayın!

OĞLAK
Oğlaklar hırslı, dirençli ve doğası gereği kararlıdır. İdeal bir vücuda sahip olmayı veya kendi başlarına takla atmayı öğrenmeyi kendilerine hedef koyarlarsa, o zaman planlı bir şekilde buna doğru hareket edeceklerdir. Doğal dakiklikleri nedeniyle, kesin bir egzersiz programına kolayca uyarlar. Olağanüstü dayanıklılık, iç disiplin ve sıkı çalışma, tekniklerini ustaca geliştirmelerine olanak tanır.
Oğlaklar düzenli olarak spor yaparak kendilerini oldukça hızlı bir şekilde iyi bir fiziksel şekle sokarlar. Önemli olan egzersizleri kaçırmamak.

KOVA
Kovalar doğuştan asi ve maceracıdır ve sessiz sporlar onlar için sıkıcıdır. Kaçtıkları iki temel şey kimlik ve disiplindir. Bu nedenle, Kovalar için yeni ve alışılmadık şeyler uygundur – örneğin, ekstrem sporlar.
Bu burcun temsilcileri genellikle yükseklikten korkmazlar, dağcılık ve paraşütle atlamada eşi benzeri yoktur. Bedeni güçlendirme (zakalivaniye) sağlık açısından da faydalıdır.

Balık
Balık suyu sever. Her tür su sporu onlara diğer burçlardan daha çok yakışır. Bu burcun temsilcileri yalnızlığı severler, bu yüzden bunu bir takım halinde yapmaktan hoşlanmazlar. Sıkıcı ve tüm güçlerini gerektiren egzersizler yapmak istemiyorlar. Balık burcu çoğu zaman kendi tembelliği nedeniyle sporu bırakır ve ortaya çıkan zorluklara yenik düşer.
Bu burcun temsilcileri disiplin ve özgüvenden yoksundur. Balıkların formda kalmak için fazla bir şeye ihtiyacı yoktur – sabah koşuları veya haftada birkaç kez spor salonuna gitmek yeterlidir.